kapcsolatépítés

cégvezetés, kapcsolatépítés, nyaralás, nyári munka, uborkaszezon

Üzleti tippek az uborkaszezonra

piacesprofit.hu

A nyári hónapokban valamelyest alábbhagy az üzleti pörgés. A könnyebbnek tűnő napok ellenére a feladatok azonban csak látszólag csökkennek. Íme, néhány hasznos tipp Grant Cardonetól, az Entrepreneur.com szerzőjétől arra, hogyan vészeljük át az uborkaszezont.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, kapcsolati tőke, üzleti kapcsolat

6+1 igazán hatásos tipp kapcsolatépítéshez

Timár Gigi

Bármennyit beszélünk is a közösségi médiás jelenlét fontosságáról és az információs társadalom elképesztő fejlődéséről, még mindig fontos, hogy képesek legyünk igazi, személyes kapcsolatokat építeni és fenntartani. Van pár hasznos tippünk hozzá.

Tovább olvasom »
e-mail, értékesítés, hatékony kommunikáció, kapcsolatépítés, sikeres vezető, üzleti kapcsolat

Így érhetünk el igazán fontos embereket

Timár Gigi

Az üzleti életben rengeteg felesleges időt pocsékolunk el azzal, hogy sokszor el kell mondanunk ugyanazt. Részletesen kifejtjük az ajánlatunkat a titkárnőnek, hogy egyáltalán esélyünk legyen eljutni a döntéshozó helyetteséhez és így tovább. A siker egyik kulcsa – különösen az értékesítésben, de akár egy jobb megjelenési lehetőség megszerzésénél is –, hogy a megfelelő emberrel beszélhessünk. A döntéshozókat elérni azonban egyáltalán nem könnyű. Adunk néhány tippet, amivel könnyebb lesz.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, közösségi médiumok, marketing, üzleti kapcsolatok

A közösségi média pörgetheti a személyes bizniszt

odora

Egy kis stratégia és némi erőfeszítés, és máris hasznos üzleti kapcsolatokat szerezhetünk a közösségi média segítségével. A közösségi hálózati oldalak, úgy mint a Twitter, vagy a nálunk is egyre népszerűbb LinkedIn a szakértők szerint hihetetlen sok kiaknázatlan lehetőséget rejt.

Tovább olvasom »
facebook, kapcsolatépítés, kapcsolati háló, pszichológia, üzleti bizalom, üzleti kapcsolatok, üzleti tanács

Üzletben nincs barátság?

piacesprofit.hu

A sikeres vállalkozók pontosan tudják, hogy mi a különbség a szakmai körökön belüli haverkodás és az üzlettárs-keresés között és, hogy melyik csoporttól mit várhat az ember. Öt tippünk segítségével Ön is könnyen tehet különbséget.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, networking, üzleti klub

8 app, amely összeköt

odora

A kis- és középvállalkozások marketingeszköztárában egyre nagyobb teret nyer a személyes kapcsolattartás, az irányított üzleti kapcsolatépítés, azaz a networking. Csakhogy felgyorsult világunkban egyre nehezebb lehet a kapcsolattartás, ezért mutatunk most nyolc alkalmazást, amely ebben a segítségünkre lehet.

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, karácsonyi szezon, üzleti ajándék, üzleti etikett

Ajándékozási csapdák – kerüljük el őket!

piacesprofit.hu

Az üzleti ajándékozás több, mint figyelmes, örömet okozó gesztus. Az ajándékozásnak megvan az a ki nem mondott vonása is, hogy kifejezve törődésünket, illetve hálánkat az üzleti partner iránt, megerősíti szakmai, üzleti kapcsolatainkat is. De könnyű bakizni vele. Szakértőnk segít, hogy ne legyen gond!

Tovább olvasom »
kapcsolatépítés, karrier, üzleti kapcsolatok

Tíz tipp, hogy önt ajánlják

piacesprofit.hu

Az üres állások jelentős részét nem hirdetik meg, hanem személyes ajánlásokkal töltik be. Mi kell ahhoz, hogy önt javasolják egy-egy új munkára? Egy erős kapcsolatrendszer. És ehhez hogyan juthat el? Tíz tippet mutat most a Monster.hu.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor