k+f+i

0 százalékos hitel, innovatív kisvállalkozás, k+f, k+f pályázatok, k+f+i

Már elérhető a nulla százalékos k+f hitel

piacesprofit.hu

Februrár utolsó napjától van lehetőség a hiteligénylések benyújtására a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című pályázati felhívás keretében. A hitelprogram keretösszege 32 milliárd forint, a vállalkozások nulla százalékos kamattal igényelhetik a hitelt.

Tovább olvasom »
innováció, innovációs járulék, k+f+i

Több pénz jut a magyar agynak

kfarkas

A hazai kutatás-fejlesztési rendszer igazi rákfenéje a ráfordítások viszonylag alacsony szintje, úgy tűnik azonban, hogy a következő években kimozdulhatunk a holtpontról, már csak azért is, mert az EU – érzékelve a globális szinten való lemaradását – nagyságrendekkel többet kíván költeni kutatás-fejlesztési programjaira.

Tovább olvasom »
innováció, k+f pályázatok, k+f+i, kkv pályázatok, uniós források

Lesz még pályázati pénz innovációra

piacesprofit.hu

A „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” VEKOP-felhívások kerete is kimerült, a fejlesztési igényt mutatja, hogy ez már a harmadik pályázat ezen a területen, amit felfüggesztettek. Szerencsére hamarosan újabb felhívások jelennek meg.

Tovább olvasom »
innováció, innovatív kisvállalkozás, k+f, k+f+i, kutatás-fejlesztés, PP konferencia, versenyképesség

Hatékony és eredményes – ez az igazi innováció

Timár Gigi

Célorientáltság és piaci beágyazottság nélkül nem lesz sikeres, hosszú távú eredményeket produkáló innováció. A versenyképesség érdekében át kell programozni a fejünkben az innovációról élő képet, a hatékonyságnak és kockázatvállalásnak is helyet kell szorítani – hangzott el a Piac & Profit K+F, Innováció a 21. századi Európában című konferenciáján.

Tovább olvasom »
k+f+i, kkv-pályázatok, uniós források

Jönnek az újabb milliárdok

piacesprofit.hu

Megjelent az első három k+f+i tematikájú pályázat felhívása a kormányzati honlapon. Várhatóan szeptember első hetében további ilyen pályázatok kerülnek meghirdetésre, 170 milliárd forintos keretösszeggel. Ez a csomag már tartalmazni fogja a vállalatok kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeihez igényelhető vissza nem térítendő támogatási lehetőségeket is. Az első pályázatot végül már augusztus végén kiírták.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor