promóció

promóció

Közösséget épít a futás

PP

Az NN Biztosító célja, hogy mindenhol, ahol az emberek úgy érzik, hogy történhet velük valami, ott jelen legyen szolgáltatásaival. A sport támogatása közel áll ehhez a filozófiához.

Tovább olvasom »
promóció

Sporttámogatás a nagyvállalati kultúrában

PP

Régóta jelen lévő trend a nagyvállalati kultúrában a sporttámogatás, hiszen azon túl, hogy a sport az egészséges életmódra nevel, és közösséget épít, értéket is képvisel a támogatók számára, melyet a márkával azonosítanak mind vállalati, mind ügyféloldalról.

Tovább olvasom »
promóció

Tippek tudatos online marketinghez

PP

Az utóbbi években nem változott az értékesítést támogató tevékenységek köre és fontossága, de számos online kommunikációs csatorna – kezdve a Facebooktól a Google-n át – színesíti a megoldások tárházát. Mindezek új kihívásokat állítanak a vállalatvezetők elé, amelyekről Tornai István, az Aquarius Hand online-marketingstratégai tanácsadója beszélt lapunknak.

Tovább olvasom »
promóció

Display-forgalmazástól a kreatív produkciós irodáig

PP

2007 elején egy szentendrei lakásból indult el a kiállítási és promóciós installációk forgalmazására szakosodott cég, a Reklámeszköz.hu, amely mára saját grafikai, nyomdai és gyártói kapacitással rendelkezik, és képes a cégek reklámipari és reklámdekorációs igényeit teljes körűen kiszolgálni.

Tovább olvasom »
bajnok, foci, judo, promóció, Puskás Ferenc, sport, suzuki

Augusztusban tatamira lép a Magyar Suzuki is

PP

A sport nemzeteken, korokon átívelő univerzális nyelv, amelyet a Suzuki mindig is fontosnak tartott ápolni. Gondoljunk csak az idén 10. születésnapját ünneplő Puskás-Suzuki kupára, amely mára a legrangosabb U17-es nemzetközi labdarúgótornává vált. Négy éven át volt a Magyar Suzuki Zrt. a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos támogatója is, legújabban pedig a magyar sportéletben példa nélküli nagyságrendű támogatással a Budapesti Felnőtt Judo Világbajnokság névadó főszponzorává vált.

Tovább olvasom »
megújuló energia, promóció, szennyvíz

Szennyvízből háztartási energia

PP

A Fővárosi Csatornázási Művek már nemcsak saját felhasználásra termel szennyvíziszapból megújuló energiát, hanem időnként többlet elektromos energiát is képes előállítani, amit kitáplálnak az országos hálózatba.

Tovább olvasom »
hotel, promóció

Újragondolt üzleti rendezvények – garantált siker!

PP

Aki nem akar lukra futni, annak érdemes szakértő kezekre bíznia üzleti rendezvényeit. A minősített magyarországi konferencia helyszínek, profi szakemberekkel nagyon hamar elkelnek. Az alábbi 3 minősített és díjnyertes szálloda viszont bővítette szolgáltatásait és csapatát, hogy az utolsó pillanatban beesett konferenciák szervezését se kelljen stresszesen megélnie senkinek.

Tovább olvasom »
promóció

Szemünk elé táruló jövő

PP

A HOYA, mely a szemüveglencse gyártás globális piacának kulcsszereplője a 3D technológia nyújtotta fejlesztési lehetőségeket kihasználva, idén nyártól több európai országban, beleértve Magyarországot is, elérhetővé teszi üzleti partnerei és azok vásárlói számára a YUNIKU márkanévre keresztelt integrált rendszerét. A nemzetközi szabadalommal védett innováció lehetővé teszi az egyénre szabott szemüvegkeretek gyártását, a háromdimenziós arcszkennelés és 3D nyomtatási technológia együttes alkalmazásával. Szakértők szerint ez az újítás akár iparági forradalmat is hozhat a globális szemüvegkeretek gyártói piacán.

Tovább olvasom »
mnkh, pénzszerzés, promóció

Félmilliárd eurós gazdaságfejlesztési forrás a határon túli magyar vállalkozásoknak

PP

Példa nélküli gazdaságfejlesztési program indul a Kárpát-medence határon túli, magyarlakta területein. A Magyar Kormány által biztosított mintegy 150 milliárd forint értékű támogatás célja a határon túli magyar gazdasági szereplők növekedésének elősegítése és a magyar–magyar gazdasági kapcsolatok erősítése, melyben kiemelt szerepet vállal a Magyar Nemzeti Kereskedőház is. A Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítás keretében a gazdaságfejlesztési programok eddigi eredményeiről, aktualitásairól és a források hatékony felhasználásáról is tájékozódhattak a Kárpát-medencei magyar vállalkozások.

Tovább olvasom »
biztosítás, cafeteria, egészségbiztosítás, egészséges munkahely, motivációs tippek, öngondoskodás, promóció

Íme a megoldás a dolgozók egészségi problémáinak 90 százalékára, ami még a munkáltatónak is jó

PP

A csoportos egészségbiztosítás vonzó a munkavállalók
és költséghatékony megoldás a munkaadó számára. Mivel nem jelentős költségtétel, akár év közben is döntetünk a bevezetéséről. Hogy hogyan működik a dolog, milyen cégeknek érdemes ebben gondolkodnia, és hogyan érdemes kalkulálni, arról Zsolnai Gáborral, a Vienna Life Biztosító vállalati értékesítési igazgatójával beszélgettünk.

Tovább olvasom »
it-biztonság, promóció

Egy kényelmes megoldás üzleti titkok védelmére

PP

Bizalmas üzleti információit senki sem köti szívesen mások orrára. A technika fejlődése viszont mára nemcsak a titkosszolgálatok, de az üzleti világ IT-hiénái számára is rengeteg olyan alkalmazást tett elérhetővé, amelyek segíthetik e titkok kifürkészését, ellopását. A Crosssec Solutions alkalmazásai a hazai piacon páratlanul egységes rendszerben bárhonnan elérhető, biztonságos munkakörnyezetet kínálnak mindazok számára, akik az adataikból élnek. Hármas megoldásuk kényelmesen, gyorsan és eszközfüggetlenül teszi elérhetővé és tárolhatóvá az információt, meggátolja az adatvesztést, kizárja az illetéktelen hozzáférést – egyszóval biztonságossá és kényelmessé teszi a cég folyamatos működését.

Tovább olvasom »
kereskedőház, magyar nemzeti kereskedőház, mnkh, promóció

Fókuszban az agráripari exportlehetőségek

PP

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) idei évi belföldi szakmai rendezvény naptárában kiemelt eseményként szerepel a 35. Agromash EXPO, amelyen 20 ország összesen 300 kiállítója vesz részt. Az MNKH közreműködésének köszönhetően az agráripari szakvásárra rangos nemzetközi üzleti delegációk is érkeznek, hogy feltérképezzék a magyar agráripari képességeket, együttműködési lehetőségeket.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor